Академик Бултекс 99 достигна до Финалната четворка в Балканската лига при второто си поредно участие. Сред виновниците за това е и Асен Николов, чийто тим финишира трети в редовния сезон с баланс от 8-4.

Много сме щастливи да бъдем част от Финалната четворка. Всеки отбор има шанс да спечели. Имахме много мачове напоследък и нямахме много време да се подготвим. Ще направим всичко възможно, за да сме в най-добрата си форма за първия двубой от финалите. Очаквам наистина трудни срещи. Ключът към успеха ще бъде желанието и мотивацията на играчите”, сподели пред официалния сайт на Балканската лига треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов, чийто тим ще се изправи утре (6 април) от 18.00 ч. срещу Блокотехна в Тирана.

Имаше много интересни мачове по време на сезона. Мисля, че отборите от Финалната четворка заслужават да се борят за трофея. Всеки треньор би искал да се върне към двубоите, които е загубил и да ги повтори, но това е невъзможно. Трябва да мислим за следващите. Пожелавам успех на всички отбори и на колегите”, каза още наставникът на пловдивчани.