"Беше тежък мач срещу труден противник. След двубоя в Израел, знаехме, че ще играят с много повече агресия, но въпреки това смятам, че изиграхме добър мач в края. С добри защити и стрелба се върнахме се, след като изоставахме с близо 14 точки. Като цяло мисля, че играхме здраво във всички мачове във ФИБА Къп”, сподели баскетболистът на Балкан Микейл Хопкинс, който остави доста добри впечатления с изявите си в турнира.

ЛИДЕРЪТ В ИЗРАЕЛ ПРЕКРАТИ УЧАСТИЕТО НА БАЛКАН ВЪВ ФИБА КЪП

Единственото, за което мога да мисля сега, е за последната стрелба. Аз бях човекът, който беше близо до Пнини, който вкара тройка. Можех да бъда малко по-агресивен. Имаше две ситуации в последната част, в която изпуснах борба в нападение и тройка. Две ситуации, в които можехме да отбележим”, добави американецът, който оформи дабъл-дабъл от 20 точки и 15 борби при успеха на вицешампионите над Апоел Холон с 83:82.

Мисля, че всеки от нас вярваше, че може да спечелим този мач. Павлин Иванов вкара много важна тройка в края, която намали разликата до една, но те са отбор, който може да играе добре в такива ситуации. Мисля, че не сме спирали да вярваме в себе си през цялото време", завърши Микейл Хопкинс.

Източник: Balkan-basket.com