Една от звездите на Голдън Стейт Кевин Дюрант към момента остава извън титулярите от Западната конференция за Мача на звездите в НБА, който ще се проведе на 17 февруари в Шарлът. Това показват вторите междинни резултати от гласуването на феновете.

30-годишният Дюрант бе изместен от крилото на Оклахома Пол Джордж, който има 1 859 216 гласа и се присъедини към Леброн Джеймс и Лука Дончич сред високите играчи на Запад. При гардовете водят Стеф Къри и Дерик Роуз.

Леброн Джеймс е лидер сред всички играчи в лигата с общо 2 779 812 от вота на почитателите на играта, следван от Янис Адетокубо с 2 670 816 гласа. Последният е лидер на Изток, а след него се нареждат Кауай Ленърд и Джоел Ембийд от високите. При гардовете начело са Кайри Ървинг и Дуейн Уейд.

Почитателите на баскетбола имат време до 21 януари, за да дадат своите предпочитания за играчите в Мача на звездите в НБА на официалния сайт на лигата и чрез всички социални мрежи. Този вот обаче съставлява 50% от общия, а останалите 50% си поделят баскетболистите от най-силното първенство в света и представителите на медиите отвъд океана.