За съжаление в пореден мач имаме проблеми с концентрацията. Водехме с 15 точки и разликата можеше да бъде и по-голяма. Не е важна разликата, важното е, че успяваме да излизаме от критични моменти. Но още по-важното е да не се стига до тях. Ние сме по-класният отбор, но трябва да поздравим старши треньора и тима на Академик Бултекс 99 за тяхното старание и желание”, заяви треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов след успеха на тима си в Пловдив.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ ВЗЕ ШЕСТИ СКАЛП В БЪЛГАРИЯ

Левски Лукойл е най-големият мотиватор в българския баскетбол. Срещу нас се играе най-лесно, защото или си герой, или е закономерно да загубиш. Академик Бултекс 99 се бе подготвил за този мач и заслужава уважение”, допълни наставникът на столичани, които все още нямат поражение в НБЛ през 2018/2019.

През седмицата имахме мач, пътувахме дълго с автобус и бяхме уморени. След почивката играхме добре и успяхме да спечелим. Чувствам се великолепно. Щастлив съм, че спечелихме. Имах малък проблем в коляното, но всичко е наред", каза пък гардът на “сините” Патрик Рембърт, който се отчете с 21 точки за тима си.