Не играем с Реал Мадрид, нито срещу Барселона. Играем с Днипро от Украйна и ако искаме да се класираме, трябва да го направим по най-бързия начин”, категоричен бе треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов преди да се качи на самолета за Киев.

Тити е неспокоен, защото дори и с три поредни победи, отборът му все още не е гарантирал участието си във втория етап на ФИБА Къп.

Това, че сме с три победи това по никакъв начин не ни е класирало. Не трябва да ни разконцентрира. Ще бъде глупаво да пропилеем това, което сме натрупали до момента. Мачът зависи до голяма степен от нашето поведение”, убеден е Папазов.

Най-голямата тревога пред треньора на шампионите и носители на Суперкупата на България е здравословното състояние на Калоян Иванов, който се появи на Терминал 1 на куц крак, но все пак замина със съотборниците си за Днепропетровск. Калоян пострада при сблъсък с баскетболист на Берое и контузи глезен в събота.

До последния момент няма да знаем каква е ситуацията с Калоян. Той е човек, който търпи на болка и ако има възможност да играе, значи ще играе. До колко ще бъде полезен? Със своя характер, дух и борбеност, Калоян винаги би бил полезен. Но дори и без него, с играчите, с които разполагаме, ние пак имаме своите шансове”, завърши Тити, чийто тим ще излезе срещу Днипро утре в 19.00 ч.

Вижте го сами: