Сред виновниците за успеха на Спартак над Ямбол бе Цветослав Острев. Гардът на плевенчани приключи срещата с 12 точки, 7 борби и 8 асистенции.

Мачът сами си го направихме интересен накрая. При 16 точки за нас получихме две тройки и позволихме на Ямбол да се върне в двубоя. Това са си наши минуси и с времето ще ги коригираме. За хората със сигурност мачът е бил интересен с това продължение”, коментира Цветослав Острев.

Чувствам се страхотно. Няма по-хубаво нещо от това да играеш пред пълна зала, без значение дали си домакин или гост. За мен си е същото в Плевен, и също като се преди се чувствам добре", каза още гардът на Спартак.

"Винаги е специално за мен, когато излизам срещу отбор, за който съм играл. Но аз съм професионалист. Ние сме отбор, който няма право да подценява никого в нашето първенство. Черно море е тим, съставен от млади момчета, които играят на приливи и отливи, и ако ние подходим несериозно, ще ни направят мача много труден. Няма да има подценяване. Ще подходим сериознo", допълни Цветослав Острев. 

СПАРТАК ВЗЕ СВОЕТО У ДОМА