Олимпиакос на Александър Везенков е един от четирите отбора в Евролигата, който все още нямат загуба от началото на сезона. Днес от 21.00 ч. българинът и тимът му ще изиграят първия си домакински мач в турнира на богатите срещу Армани Милано.

“Хубаво е да има опитни играчи на терена, които знаят какво решение да вземат във всяка една ситуация. Те ни помагат много. В Евролигата всички отбори са много силни. Не трябва и за момент да си мислим, че може да ни е лесно. Показахме това миналата неделя срещу Кими. Когато не играем правилно и не даваме най-доброто от себе си, всеки може да се възползва от това. За мен и за останалите нови играчи, ще бъде ценен опит да играем пред нашата публика. Трябва да сме концентрирани и да не позволяваме на Армани да показва силните си страни, заяви пред медиите в Гърция Александър Везенков преди днешния двубой.

Доволен съм от престоя си в Олимпиакос досега. Харесва ми стила на игра. Във всяка една среща има нови герои. Има различни роли. Всеки двубой ни дава повече опит. Няма значение кой играе най-добре, стига отборът да печели. Това е най-важното. Отборът е над всичко”, допълва крилото на гръцкия гранд.

Срещата между Олимпиакос и Армани Милано можете да наблюдавате тази вечер по MAX Sport 1.