След 13 часа път Академик Бултекс 99 пристигна във втория по големина град в Албания – Драч, в който утре от 20.00 ч. българско време ще изиграе първия си мач от Балканската лига срещу местния Теута.

Отборът на Дарко Костич бе настанен в 4-звездния хотел “Вивас”, който се намира в близост до плажа. 200-хилядният Драч е известен местен курортен център. Ежегодно се посещава от много туристи и разполага с едно от най-големите пристанища в Адриатическо и Йонийско море.

Днес в 18.30 ч. предстои тренировка за Академик Бултекс 99. В тима няма проблеми с контузени състезатели, като отсъства единствено Александър Груев, който е със счупен пръст и няма да бъде на разположение повече от месец.

Надявам се, че ще имаме време да починем след дългия път. Не разполагаме с много информация за противника, но въпреки това излизаме за победа. Тя ни е особено необходима след двете загуби на старта на шампионата и преди важния домакински мач с Рилски спортист”, коментира треньорът на Академик Бултекс 99 Дарко Костич.