Баскетболистите на Спартак вече втори ден тренират в обновената си зала "Балканстрой". С нов паркет и седалки в централния сектор се сдоби спортното съоръжение, което в края на седмицата ще приеме първия домакински мач на плевенчани в НБЛ.

На 20 октомври (събота) от 18.00 ч. момчетата на Александър Дяковски ще играят срещу Ямбол, като се надяват залата им да бъде пълна и ще разчитат на подкрепата на своите фенове.

Радваме се, че най-после се върнахме у дома. От тази седмица тренираме в обновената ни зала. Миналата седмица беше почивна за нас и наблегнахме доста на физическата подготовка. От тогава започна подготовката ни за двубоя с Ямбол. Очакваме пълна зала и една страхотна атмосфера в събота”, заяви наставникът на Спартак Александър Дяковски.

Академик от Правец направиха доста добър тим. Отборът на Ямбол е доста по-добър, за мен, като селекция от предишния сезон. От тях също очаквам да се представят по-добре от миналия сезон. Единствено тимът на Черно море е с по-млади момчета. Но това е пътят. Като цяло очаквам по-интересно първенство от миналата година и да няма тази разлика между първите 4-5 тима и останалите”, допълни наставникът на плевенчани. 

КОНСТАНТИН КОЕВ ПОД ВЪПРОС ЗА ПЪРВОТО ДОМАКИНСТВО НА СПАРТАК