Берое съобщава на своите привърженици, че във връзка с приемането на окончателния текст на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия (ЗООРПСМ), се налагат нови условия за посещение на спортни събития. Първият домакински мач на Берое за новия сезон е в събота (13 октомври), от 18:00 ч. в oбщинска спортна зала “Стара Загора”. Съперник е пловдивският Академик.

Всички фенове ще влизат срещу показване на лична карта на входа на спортната зала, като привърженици без лични документи няма да бъдат допускани до спортното събитие. Децата до 14 години ще влизат безплатно, но само с придружител и с коректно попълнена предварително декларация. Декларацията можете да изтеглите от тук

От клуба припомнят, че цените на билетите за домакинските мачове на Берое ще бъдат на цена от 5 лв. Ще бъдат продавани на входа на спортната зала и абонаментни карти на цена от 50 лв. които ще важат за всички домакинства на отбора в Националната баскетболна лига, Купата на България и Балканската лига. Всички средства от продадените билети и карти през сезона ще бъдат инвестирани в детско-юношеската школа на клуба.

Източник: Официалният сайт на Берое