Едно от новите попълнения на Балкан Брендън Браун сподели пред клубния сайт на тима очакванията си за мача от втория квалификационен кръг на ФИБА Къп утре срещу холандския Ден Бош. 186-сантиметровият гард, който прави силно впечатление с екипа на Балкан до момента, сподели, че очаква тежък мач и отборът трябва да забрави преднината, която има.

10 точки могат да бъдат заличени за няколко атаки. Ние трябва да се съсредоточим върху нашия план за двубоя и да подходим като към нов мач, който започва от 0:0. Няма възможност за грешка за нас. Очаквам да бъде битка. Ден Бош няма да се предаде без борба. Ние трябва да излезем и да зададем тона на мача. Съперникът ни има много дълбочина в състава и много добри опции, така че ще бъде тежък мач със сигурност. Ние сме съсредоточени и концентрирани върху нашите цели, работейки върху това да подобрим всичко постепенно”, смята американецът.

Ето какво е посланието на Брендън Браун към феновете на Балкан:

Имаме нужда от вашата подкрепа. Ще бъде тежък мач и имаме нужда от това да ни подкрепите шумно, както сте го правили винаги, за да ни помогнете да спечелим.

Реваншът от квалификацията за ФИБА Къп между Балкан и Ден Бош е във вторник (9 октомври) от 19.00 ч. в “Арена Ботевград”.