Близо 19 000 зрители заеха местата си в “Стейпълс сентър” в Ел Ей, за да видят Леброн Джеймс с екипа на Лос Анджелис Лейкърс. Това се случи във втория мач от предсезонната подготовка на “езерняците” срещу Денвър, загубен от тях със 111:113.

 

Доста хора имаше в залата и атмосферата бе невероятна. Мисля, че всички, които бяха на терена ще кажат същото. Просто се опитахме да дадем на хората най-доброто шоу до последното притежание на топката”, заяви Краля при първата си поява в Лос Анджелис като част от Лейкърс.

Трикратният шампион в НБА, който премина в Лейкърс през това лято, остави на сметката си 13 точки, 3 борби, 3 асистенции, 2 откраднати топки и 1 чадър за 14 минути на паркета. При стрелбата си от игра Леброн бе 5/6, включително 1/1 от тройката и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

 

Участникът в 14 издания на Мача на звездите отвъд океана вкара първия си кош в “Стейпълс сентър” в средата на първата част, а след това се отличи с няколко подавания към Джош Харт и Брендън Инграм. Публиката обаче стана на крака след негова забивка 3.17 минути преди края на първия период.