Ръководството на Левски Лукойл обяви вход от 5 лева за реванша срещу литовския Шяуляй от първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Снощи шампионите на България изиграха отлично първата среща като гости и спечелиха с 12 точки преднина – 91:79. Мач №2 пък е утре – събота (22 септември) в зала „Универсиада” в София като съдиите ще дадат началото му точно в 18:00 часа.

Управата на Левски Лукойл предупреждава, че в часовете преди, по време и непосредствено след края на мача ще има засилени мерки за сигурност в и около „Универсиада”.

Билетите ще се продават на входа на залата, който е разположен откъм ресторант „Виктория”. Входът за медии за двубоя ще бъде разположен също откъм ресторант „Виктория”.

Допускането на представителите на медиите в „Универсиада” ще се извършва срещу предоставяне на валидна журналистическа карта и документ за самоличност.

През служебния вход на залата (този, който се намира от страната на Министерството на външните работи) ще се допускат единствено отборите – играчи, треньори и членове на двата щаба, съдиите, служебните лица, ангажирани с организацията на събитието, както и ВИП гостите.