Беше наистина труден мач. Те не спираха да ни притискат, особено при транзицията. Имахме доста проблеми. Не успяхме да ги спрем, да ги забавим. През второто полувреме се представихме по-добре, но в нападение нещата ни не се получиха. Изгубихме контрол може би. Избързвахме, защото искахме много да отбележим. Това беше причината да загубим двубоя”, това каза след срещата в Ботевград Венсан Коле.

Не мога да кажа, че сме ги подценили. Смятам, че не бяхме готови за това високо темпо, което те показаха. Накрая имахме някои отворени стрелби, с които искахме да се върнем, но не успяхме. Всеки път, когато ги пристискахме, те успяваха да вкарват почти с изтичането на времето”, допълни специалистът, чийто тим допусна първа загуба в световните квалификации.

"Познавам Дий Бост от времето, което прекара в Страсбург през миналия сезон. Мисля, че той бе един от ключовите играчи на България в този двубой, като и Димитър Димитров. Игра наистина много добре, както и в предишните срещи. Ние трябва да работим върху грешките си, за да се представим по-добре в следващия мач”, заяви Венсан Коле.

МЕЧТАТА ВЕЧЕ Е ФАКТ! БЪЛГАРИЯ ПОДЧИНИ ФРАНЦИЯ