Треньорът на Йордан Минчев във Фенербахче Желко Обрадович очаква труден сезон, изпълнен с много мачове. Самият той не се притеснява от финансовите проблеми на турския клуб.

Чака ни дълъг и труден сезон. Ще имаме натоварен календар. Вече разгледахме подробностите с моя екип. Разговаряхме и за предсезонната ни подготовка. Първата част от нашата работа ще бъде в Истанбул. След това ще играем със силни отбори в чужбина. Трябва да вземем най-доброто от тези дни. Бих искал да благодаря на ръководството, че ни предоставя най-добрите условия за работа в Турция”, убеден е Желко Обрадович.

Въпреки всички икономически трудности, имаме най-добрата среда за тренировки. Благодаря на шефовете, които предприеха правилните действия, за да защитят клуба. Знам, че процесът по подобряване продължава. Убеден съм, че нашите фенове ще бъдат с нас, както всеки друг сезон”, допълва наставникът на турския шампион.

Вече е ясна и програмата на Фенербахче за турнира в Задар през следващия месец. На 21 септември селекцията на Желко Обрадович ще излезе срещу Макаби Тел Авив, а ден по-късно ще се изправи срещу Армани Милано. В надпреварата ще участват още ЦСКА Москва, Байерн Мюнхен и китайския Ляонин. Финалът е на 23 септември.

ФЕНЕРБАХЧЕ НА ЙОРДАН МИНЧЕВ НА ТУРНИР В ЗАДАР