Румънският Клуж представи национала Станимир Маринов като свое ново попълнение. Гардът изрази готовност да работи упорито и да помогне на тима от северната ни съседка да стане още по-добър.

Щастлив съм. Мисля, че този трансфер е крачка напред в кариерата ми. Ще дам всичко от себе си за новия си отбор и се надявам да помогна на Клуж да печели колкото се може повече. Скоро гледах тима в румънското първенство. Мисля, че ръководството е свършило добра работа през последните години”, заяви Станимир Маринов пред официалния сайт на новия си тим.

Говорих с Христо Николов, който е играл в Румъния и в Клуж. Каза ми само хубави неща за феновете и за отбора. Разговарях и с още хора, които също ми казаха позитивни неща за Клуж”, казва още гардът.

Треньорът на Клуж Михай Силвашан е доволен от привличането на българина.

Приветстваме Станимир Маринов. Той е креативен играч, който може да помогне много на отбора. Той е част от националния тим на България. Радвам се, че успяхме да го привлечем и се надявам да се превърне във важна част от състава”, пожела си наставникът на Клуж.

НАЦИОНАЛ ОТИВА В РУМЪНИЯ