Демаркъс Казънс не се влияе от критиките по свой адрес заради преминаването си в Голдън Стейт. 211-сантиметровият център бе представен официално пред медиите в Оукланд.

Честно казано въобще не ми пукаше. Дори се радвах, защото видях колко много хора бяха ядосани от моето решение”, заяви 27-годишният баскетболист пред ЕSPN.

Преди да започне всичко това, аз се чувствах някак пропилян. Сега мога да кажа, че след всичко отрицателно, е много хубаво да бъда част от Голдън Стейт. Интересно е как нещата се променят толкова бързо, след като не са вървели по начина, по който си очаквал”, каза още участникът в 4 издания на Мача на звездите в НБА.

 

Ако живеете живота си, за да задоволите всеки човек, тогава ще се побъркате. Никога няма да се харесам на всички, особено в тази ситуация. Винаги ще има някой, който да не е съгласен. Но това не ме интересува. Ходя с високо вдигната глава и се чувствам добре с решенията, които вземам. Добре съм, а тези, които не са съгласни, какво ще направят?”, попита Демаркъс Казънс.

Аз съм в Оукланд, за да играя баскетбол. Искам да играя на най-високо ниво. Тук съм, за да печеля. Всичко останало не е мой проблем”, коментира новото попълнение на шампионите в НБА.