Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов сподели първите си впечатления от съперника на тима в първия кръг на квалификацията за Шампионската лига. На 20 и 22 септември сините ще излязат срещу литовския Шяуляй.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ СРЕЩУ ЛИТОВЦИ В ПЪРВИЯ КРЪГ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА В ШЛ

"При тази схема на жребия няма какво да направим друго, освен да се съгласим. Много е трудно, ясно е на всички. Ако стигнем до третия квалификационен кръг, ни очаква най-силният отбор - Нантер. Трябва да бъдем реалисти”, коментира Тити Папазов пред БЛИЦ

Естествено, че е пожелателно да влезем в групите на Шампионската лига. Това на този етап ще бъде уникален успех. Но при този жребий... Ще направим всичко възможно да стигнем най-далеч в турнира, за да трупаме рейтинг. И ако не успеем в групите на Шампионската лига, да се представим много добре във втория по сила турнир на ФИБА Европа", допълни треньорът на столичани.

"Всички знаете какво означава баскетбола за Литва - там е религия. Така, че нека първо да видим това препятствие, после ще се мисли за следващите. Едно по едно да следваме нещата", каза още наставникът на шампионите.

Източник: БЛИЦ