Шампионът в НБА със Сан Антонио през 2003 г. Стивън Джаксън явно не е харесал изказването на Леброн Джеймс след четвъртия мач от финалите в лигата през 2017/2018. 40-годишният бивш баскетболист нападна Краля, след като той разкри, че е играл със счупена ръка в последните три срещи от сезона.

Серията свърши. Не можеш да направиш нищо по въпроса. Не можеш да се върнеш и да започнеш отначало, защото ръката те боли. Това не беше добро решение за човек, от който всички очакват да носи цял отбор на гърба си. Той стори нещо наистина доста егоистично. Понякога ми се струва, че той не се състезава, не дава цялата си енергия, която знаем, че има”, заяви пред Fox Sports Стивън Джаксън.

Просто смятам, че е твърде късно да излезе и да каже това. Серията свърши, ако нараниш ръката си, просто кажи, че те боли. Но не я показвай, изглежда като оправдание. Той се отказа. Знаеше, че играе срещу по-силен отбор. След мач №1 той знаеше, че е победен. Това нямаше нищо общо с ръката му. Кливланд беше пометен с 4-0. Просто се прибери вкъщи”, завърши бившият гард на Клипърс, Милуоки и Голдън Стейт.