В Черно море Тича все още няма яснота около тима и селекцията му за следващия сезон. Това заяви досегашният наставник на варненци Дарин Великов.

"Много колебливо беше представянето ни. Много перипетии имаше. Но не искам да се връщам назад. Това е минало вече. По-обезпокоително е това, което се случва в клуба в момента. Нещата не са добре. Има преструктуриране на управителен съвет, губи се ценно време. В последните дни ми стана много неудобно да отговарям на един и същ въпрос: "Вярно ли е, че Черно море няма да има отбор? Вярно ли е, че Черно море ще играе само с юноши. Безпокойството ми е в посока бъдещето на клуба", коментира пред Дарик радио Дарин Великов, който води варненци в последната година.

Черно море изигра доста добри мачове. Мога да го кажа с чиста съвест. Това бе в периода, в който бяхме в пълен състав. Победихме Академик Бултекс 99 и Берое, а освен това бяхме на крачка да направим същото и срещу Балкан. В последния си двубой срещу Левски пък загубихме само с 2 точки. Имаше и хубави моменти, макар че очакванията ни бяха по-големи. Аз съм амбициозен човек, но трябва да сме обективни, че надскочихме в определени моменти нещата, които се случиха", допълни досегашният наставник на "моряците".

"Няма никакъв разговор с мен дали ще бъда в отбора, или не. Аз винаги съм казвал, че Черно море винаги е бил част от моя треньорски и житейски път, затова винаги ще съм съпричастен към всичко, което се случва в клуба", каза още Дарин Великов, запитан за бъдещето си.