ЦСКА Москва ще преследва втория си трофей в Евролигата през последните три години на Финалната четворка в Белград. За тази цел руснаците си имат Нандо Де Коло, който е превърнал баскетбола в религия. 

Животът на Нандо е баскетбол

 

 

CSKA Kids Pep Rally! 🔴🔵 #Family1st ❤️🤘🏻 @verocomap #RoadToF4 🏀

Публикация, споделена от Nando De Colo (@nandodecolo) на Май 6, 2018 в 10:12 PDT

Всичко около французина е баскетбол. Родителите му са бивши играчи, на оранжевата топка се отдават и сестрите му, дори съпругата му Веро преминава през испанските Рос Касарес и Сарагоса. 30-годишният Де Коло се справя еднакво добре и с футбола до 11-годишна възраст, но тогава се налага да направи избор. “За мен бе естествено да избера баскетбола”, категоричен е гардът.

Най-трудният кош

 

 

CSKA 🔴🔵🏀

Публикация, споделена от Nando De Colo (@nandodecolo) на Апр 12, 2018 в 1:42 PDT

Гърция и Франция се борят за място на стълбичката в Полша на европейското през 2011 г., с мисълта, че за да триумфират, трябва да се изправят срещу Испания. В битка, в която нито един от двата отбора отказва да се предаде, Де Коло изстрелва “петлите” на полуфиналите с ключов кош в самия край и след 64:56.

Пристрастен към “Приятели”

 

 

Concentration avant la compétition. #ThePulseOf Basketball. #ZNE @adidasfr

Публикация, споделена от Nando De Colo (@nandodecolo) на Авг 30, 2017 в 8:45 PDT

Не едно и две поколения са отраснали със сериала “Приятели”, а сред тях попада и звездата на ЦСКА Москва. Нандо може да ви разкаже доста от сцените в американския ситком, просто защото ги е гледал до една или по-точно в общо 236 епизода.

На мястото на Джони Деп

Ако можете да размените живота си за един ден с някого, кого бихте си избрали?! Без да се замисли, MVP в Евролигата през 2016 г. би заложил на Джони Деп. “Бих искал да разбера какво е да участваш във филм”, разкрива Нандо, който преди няколко години се появи на парти по случай Хелоуин като Лудия шапкар от Алиса в страната на чудесата – роля, изиграна от неговия любимец през 2016 г.

Вижте го сами: