Един от феновете, закупили билет за 100% Power Maча на звездите, ще може да спечели автомобил на 22 април от 15.30 ч. в “Арена Ботевград". Щастливец ще получи шанса да вкара кош от центъра в специална игра с публиката, в топ събитието на българския мъжки баскетбол.

Основният спонсор „Престиж 96" АД, е подготвил над 150 награди, за които ще могат да се борят привържениците, закупили билет за шоуто на 22 април. Водещият на най-дългоочакваното шоу в играта с оранжевата топка Кирил Райков също ще раздаде награди за публиката.

От утре (17 април) от Еventim поставят своя каса в “Арена Ботевград", където ще се продават билети за 100% Power Maча на звездите. До момента ценните хартийки вървяха само онлайн.

Организаторите от “СпортЛаб" решиха да направят жест за феновете и до четвъртък (19 април) ще запазят цената на билетите от 5 лв., след което тя ще се повиши на анонсираните 7 лв., което трябваше да стане от началото на тази седмица.

В четвъртък (19 април), в “Арена Ботевград" ще се състои пресконференция с участието на представители на Национална баскетболна лига, организаторите на събитието от “СпортЛаб", кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов и домакините от Балкан, на която бъдат обявени участниците в конкурсите по забивки и тройки в 100% Power Maча на звездите.

Именно участниците в 100% Pоwer Тройки ще "пострадат" най-много в името на шоуто, намекнаха от екипа на организаторите, но отказаха да съобщят повече подробности как ще "измъчват" баскетболистите.

За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат с шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли.

Източник: НБЛ