Имаше много напрежение в играчите ни - доста повече от нужното. И то се отрази в началото на мача ни. След това се върнахме със силна втора част и имахме възможност да спечелим. Всичко, което трябваше да направим, бе една добра защита в края”, коментира Людмил Хаджидотиров след като неговият Рилски спортист отстъпи на косовския Башкими със 71:72 във втория полуфинал на Балканската лига. 

Въпреки това, отсъдено ни беше нарушение при оставащи 3 секунди и те се възползваха изцяло от ситуацията. По мое мнение, най-големият ни проблем бе в нападение. Имаме 17 грешки и не успяхме да се организираме добре срещу зоновата им защита”, допълни Удо. 

Не взехме правилно решения в решителните моменти в края. Разчитахме на далечна стрелба, която в целия двубой не вървеше. Просто не играхме така, както трябва и както де очаква да играем. Очевидно, разочарованието ни е голямо. Въпреки това, ще се опитаме да вдигнем глави в мача за бронза и да завършим сезона в Балканската лига с достойнство”, каза още Хаджисотиров.