На 25 март в зала “Универсиада” ще се проведе благотворителен баскетболен турнир между компании. Събитието е организирано съвместно от Holiday Heroes, Национална баскетболна лига и BGO Software Българска Баскетболна Лига.

В състезанието ще се включат 12 отбора от по петима души, които са готови да дадат най-доброто от себе си под коша. Ментори на отборите ще бъдат някои от най-ярките български баскетболни звезди. Записването продължава до 15 март, а цялата информация може да намерите на www.holidayheroes.bg/basketball

С всички средства, събрани от благотворителния турнир, ще се закупят най-необходимите хранителни продукти, които ще се опаковат като великденски празнични пакети. Те ще бъдат доставени до домовете на хиляди семейства в беда из цяла България, за да подарим на нуждаещите се един истински празничен уют.

А най-хубавото е, че докато се забавляваме, ще подкрепим кампания „Великден 2018“. Мотивирайте колегите си, сплотете екипа и бъдете истински отбор на терена, показвайки съпричастността си към семействата в нужда. Забавлението от нас, доброто дело от Вас”, приканват организаторите.

Вижте и какво предизвикателство ви отправят състезателите от НБЛ: