С Асен сме изключително близки и е нормално, когато дойдат мачове помежду ни, да търсим надхитряне. Едно е ясно, двубоят в събота е този, който е решаващ и е важен. Днес, който и да беше победил, щеше да промени единствено цвета на фланелката, с която ще играе във Файнъл Фор. Дай Боже, да се класираме“, коментира пред камерата на БНТ Константин Папазов секунди след последната сирена срещу Академик Бултекс 99, която отреди седма победа на Левски Лукойл в Балканската лига и с която „сините“ сложиха точка на сблъсъците си от редовния сезон в надпреварата.  

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ СПЕЧЕЛИ БЪЛГАРСКАТА БИТКА ЗА 3-ТО МЯСТО В БАЛКАНСКАТА ЛИГА

„Изиграхме много слаба втора четвърт. Лесно направената двуцифрена разлика в първата сякаш свали концентрацията. А в такъв момент всичко може да се промени изцяло. За мен Дарил Брайънт е добрата изненада на деня. При положение, че е болен, днес направи много силен мач. Видяхме слабости, които ще бъдат отстранени. Омари Гудул все още не е в оптимален ритъм, но с него и Брайънт Левски Лукойл носи съвсем различен заряд“, допълни Тити.

„Смятам, че сега и двата отбора са имали едно на ум, точно така, както смятам, че в събота и ние, и Академик ще дадем максимума си. Пейката ни е по-дълга, а и на тях със сигурност тежи отсъствието на Станислав Ваклинов и Адриан Секулов. Не знам с какъв състав ще пристигнат, но мисля, че ще стане хубав мач за гледане“, категоричен бе Папазов, който има няколко дни на рзположение, за да подготви столичани за съботния мач срещу Академик Бултекс 99, който ще изиграе огромна роля за разпределяното на челните позиции в подреждането на Националната баскетболна лига.

„Не се чувствах добре. Болен съм от грип, но преценихме, че е по-добре да играя. И се радвам, че го направих, защото победихме, а това е най-важното“, сподели на свой ред Дарил Брайънт, който подсили редиците на Левски Лукойл преди по-малко от месец.