Започнахме добре мача, а освен това имахме добър процент в стрелбата. В защита се справихме, а освен това отворихме голяма разлика, която ни помогна по този начин да завършим двубоя. Очевидно има разлика в класите между двата отбора. Засега си свършихме работата”, заяви пред БНТ треньорът на Академик Бултекс 99 Асен Николов.

Съумяхме да играем с по-голяма ротация, тъй като искахме играчите, които са взимали участие в предишните двубои да починат през второто полувреме. Мисля, че от тази гледна точка няма да имаме проблем в следващите дни. Ако погледнем класирането, следващите два мача са без значение. За да минем на трето място трябва да победим и Рилски и Левски Лукойл”, допълни наставникът на пловдивчани.

В лигата всеки един отбор може да поднесе изненада. В момента, в който единият отбор подцени другия, ще бъде наказан. До този момент се стараем да не допускаме тази грешка. Не съм сигурен дали Ники Върбанов се е върнал в игра, но мачът с Ямбол няма да бъде никак лесен”, каза Асен Николов.

АКАДЕМИК БУЛТЕКС 99 ПОМЕТЕ БАШКИМИ У ДОМА