Ръководството на баскетболен клуб Левски Лукойл планира да разтегне и малката трибуна на зала "Универсиада" за първия мач от полуфиналната серия на турнира за Купата на България срещу Балкан. Срещата е днес с начален час 18:00 часа.

Припомняме, че от вчера (12-ти февруари), специално за фенове на Левски върви продажба на билети на служебния вход на "Универсиада". Днес на входа на залата откъм бул. "Шипченски проход" ще бъде отворена и отделна каса, която да обслужва само привърженици на Балкан.

В зала "Универсиада" публиката на ботевградчани ще влиза и заема местата си в обособения сектор на Балкан през отделен вход, който ще бъде именно откъм бул. "Шипченски проход".

Ръководството на Левски Лукойл предостави 250 билета на управата на Балкан, отговарящи на 10% от капацитета на съоръжението. Билети за този първи полуфинал между двата отбора могат да бъдат открити и онлайн, на платформата ticketpro.bg.

Реваншът е в събота (17-ти февруари) в "Арена Ботевград". За финала на турнира за Купата на България ще се класира този отбор, който постигне две победи в серията, или е победил в един от двата мача с по-добра точкова разлика.