Кийт Клентън. Енигмата на Левски Лукойл.  BBALL.BG потърси американския здравеняк броени часове преди първата спорна топка срещу Балкан, за да разберем в какво настроение ще посрещне полуфиналите за Купа България 2018.

Какво очакваш от предстоящите два мача с Балкан?

Подобни двубои са непредвидими. Това, че скоро загубихме от тях с голяма разлика не ни тревожи ни най-малко. Напротив, готови сме да направим всичко възможно да победим. Всъщност, да победим два пъти. И, за да отговоря на въпроса, очаквам да се класираме на финал.

Вече натрупа известно време с обновения отбор на Левски Лукойл. Как би описал тази колаборация? Проектът достатъчно успешен ли е, колкото всички очакват, до момента?

Определено, можем доста повече. Знам, звучи клиширано, но въпреки колебливите ни моменти, вярвам, че имаме правилните парченца от пъзела. Остава само да го наредим, до излезем смело и да покажем, че заслужаваме да ни уважават.

Успя ли вече да се настроиш към новите условия и най-вече новото място?

О, да. Мисля, че да. Сега, за да сме спокойни и уверени всички, остава само да започнем да побеждаваме повече, отколкото в момента. Тогава вече всичко ще е наред. Поставили сме си цели, аз също имам своите – искам титлата, Купата и трофея в Балканската лига.

Левски Лукойл приема Балкан от 18:00 часа в зала "Универсиада" в първи полуфинален дуел от турнира за Купата на България през 2018 г. Реваншът е след три дни в Ботевград - 17 февруари (събота).