В Пловдив стягат редиците за предстоящите мачове от полуфиналите в турнира за Купата на България. В сряда (14 февруари) от 18.00 ч. Академик Бултекс 99 гостува на Рилски спортист в първия двубой от полуфиналите, а три дни по-късно ще се състои и реваншът в Града под тепетата.  

По този повод от ръководството на Академик Бултекс 99 официално ще поканят всички служители на фирмата - основен спонсор на клуба, както и техните семейства, на срещата от турнира за Купата срещу Рилски спортист в събота, в комплекс “Сила”. За целта може да бъде отворена и допълнителната трибуна в залата. Поводът е 7-годишнината от съвместното сътрудничество между Академик и Бултекс 99, която се навършва на 16 февруари. Жестът е поредният знак на признателност към компанията, с помощта на която клубът успя да възроди мъжкия баскетбол, да създаде школа с над 300 деца и да се превърне във фактор в баскетболния ни елит, в който се завърна преди три години.

Клубното ръководство приканва феновете да подкрепят отбора, който е изправен пред уникалния шанс да се класира на финал за Купата за първи път в историята си. Първият мач е в сряда, в Самоков, като за желаещите да го посетят, е предвиден автобус, а цената е 8 лв. Билети се купуват на място в залата. Записвания могат да се направят и на телефон: 0883301211 – Йордан Иванов.