250 билета, всеки на единична цена от 3 лева, вече са на разположение на Балкан. Ценните хартийки са предоставени от ръководството на Левски Лукойл за предстоящия първи полуфинален сблъсък между двата отбора за Купата на България. Битката е в сряда, 14-ти февруари, а домакин са "сините". Мястото е зала "Универсиада", а първата спорна топка ще бъде хвърлена точно в 18:00 часа.

Капацитетът на зала "Универсиада" е 2500 зрители, а тези 250 билета се полагат на Балкан в рамките на задължителните 10% от седящите места, които предлага съоръжението. Освен това обаче, в деня на двубоя, управата на Левски Лукойл ще отвори и каса специално за привърженици на ботевградчани, на която те ще могат да закупят допълнителни билети. Касата за "зелените" ще бъде на входа на залата откъм бул. "Шипченски проход".

Левски Лукойл ще осигури отделен вход към залата само за агитката на Балкан и този вход ще бъде разположен именно при касата за билети откъм "Шипченски проход". Феновете на ботевградчани ще бъдат настанени и в отделен сектор в трибуните на "Универсиада".

Полуфиналната серия между Левски и Балкан е две части, като втората е в събота в "Арена Ботевград". Напред продължава този отбор, който постигне две победи, или онзи, който спечели с по-добра точкова разлика.