"За първи път не съм доволен от моя отбор. В защита бяхме много меки, имаше и поставени тактически указания, които не изпълнихме. Затова и казвам, че не съм доволен, защото знам на какво са способни тези момчета, а срещу Левски Лукойл не го показаха", сподели треньорът на Академик Георги Давидов след загубата от "сините" със 70:96.

"В мача имахме и добри моменти. Най-вече през първото полувреме. Левски отвори мача изключително добре и честно казано, бях много притеснен за развоя му по-нататък. За щастие, момчетата показаха характер и се върнаха в резултата. Уви, тогава показахме наша стара слабост - да не можем да задържим разликата твърде дълго и да позволим бързо да ни дръпнат отново", ядосваше се Давидов.

"Левски Лукойл напълно контролираше събитията на терена, нито за миг не ни подцени и с изключение на временното отпускане преди почивката, съперникът бе този, който контролираше мача от началото до края му. Играхме срещу едни от най-добрите български баскетболисти, на които вкарахме 70 точки. Като цяло и очаквана, и категорично заслужена победа на нашия противник", каза още Давидов.