Черно море Тича вероятно ще събере боеспособен отбор за домакинството си в събота (10 февруари) срещу Ямбол. Николай Грозев отново тренира с тима, а наставникът Дарин Великов вярва, че поне трима баскетболисти могат да се върнат на терена в зала “Христо Борисов“, съобщават от chernomore.bg.

Дарин Великов коментира, че се търсят варианти някои баскетболисти да се вдигнат на крака (б.а. - с медикаменти и инжекции) за домакинския сблъсък. Той визира именно Веселин Георгиев, Цветослав Острев и Димитър Илиев, за които прогнозите са добри. Но няма гаранции, че щабът ще успее да осигури услугите им.

Треньорът не скри проблеми с финансите в Черно море Тича, но се надява в трансферния прозорец да се намери вариант за някакви попълнения. Най-вероятно това ще стане чрез преотстъпване. Така във Варна ще залагат основно на школата и на български баскетболисти.

Срещу Ямбол ще търсим победата, каквито и да са препятствията пред отбора. Трябва да се справим по най-добрия начин, за да спечелим. На игрището ще излезем без да подценяваме съперника“, категоричен е Дарин Великов.

ЦЕНТЪР НА ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА СИ ТРЪГВА СЛЕД ЯМБОЛ

В събота за последен път с екипа на варненци ще се появи Драган Тубак, който ще напусне след срещата. В състава няма да се завърне и Милян Боцка.

Източник: Chernomore.bg