Специален филм за Академик Бултекс 99 ще бъде заснет от Пловдивска обществена телевизия по време и след мача с Берое от 18 кръг в НБЛ Виваком на 10 февруари (събота) от 18.00 ч. в комплекс “Сила” в Пловдив. Пред обективите ще застанат главните действащи лица в клуба, които ще разкажат повече за отбора, за неговите цели и амбиции.

След мача с Берое ръководството на БК Академик Бултекс 99 организира съвместна вечеря със състезателите, треньорите и спонсорите на клуба в ресторант в Града под тепетата. Поканени са всички настоящи спомоществователи, на които ръководството и отборът ще изразят своята благодарност за помощта и подкрепата. Ще бъдат обсъдени и варианти как да бъде разширена мрежата на хората, които обичат баскетбола и имат желание да помагат. Целта е да се осигурят максимално добри условия за децата на Пловдив, които искат да се занимават с този спорт.

През този сезон Академик Бултекс 99 играе в три надпревари – НБЛ Виваком, турнира за Купата на България и Балканската лига. Участието на три фронта е свързано и с по-големи разходи, така че в тази връзка всяка финансова помощ за клуба е от огромно значение.