Трябва да говоря с г-н Глушков и женския национален отбор да е в залата, когато играем ние, защото това помага. Жените на Монтана бяха в залата и бихме Рилски спортист, а сега целия национален отбор, като са заедно. ни се отразява добре. Според мен, в отбора на Тирана са прекалили с празниците след спечелването на Купата на Албания. Класата на съперника днес не бе от класата на последните ни съперници, но освен това, всичко бе в нашите глави”, заяви пред камерите на БНТ след двубоя срещу албанците треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов.

Всичко е въпрос на психика. Тези играчи имат потениал, но чисто и просто има моменти, в които се затормозяват и не го показват. Няма отбор, който може да издържи на 60% успеваемост в стрелбата срещу него. Показа го най-големия отбор в Европа - Фенербахче. Независимо от това, ние сме си направили своите поуки. Въпреки тези 60%, ние трябва да се борим да играем по-добре, за да не губим самочувствие”, допълни наставникът на столичани.

Нашата подготовка за мача с Балкан започна още в неделя, след дълъг разговор между мен и Тодор Стойков. Във всички случаи, ние имаме едно предимство и това е, че имаме по-лек мач в петък. На тях им предстои сблъсък за първото място, който ще бъде наистина много интересен. Това са двата отбора, които играят с огромно самочувствие, така че в събота ни очаква много интересен двубой между Балкан и Рилски спортист. Може би част от енергията на Балкан ще отиде в този мач, но оттам нататък Балкан е пълен фаворит, след като е победил Лукойл три пъти този сезон”, коментира още Папазов.

Когато обаче едно животно е ранено, то се бори за живота си. Само искам да припомня да не ни отписват толкова бързо. Знам, че всички живеят с това и то им дава енергия, но ние не сме се предали и няма да се предадем до края на сезона. Нашата задача е да станем шампиони. Всичко друго е пожелателно. Ние нямаме да се разделим с нито един играч. Аз съм морален човек. Ако се наложи, може да търсим засилване в някакви позиции. Аз съм заложил на качеството на играчите и на морала. Всички те са отговорни”, каза Тити.

Феновете на Левски зависят от нашето поведение.  Когато ние играем добре, те са в залата. Ако играем по-слабо, ни наказват. На 14 февруари, в Деня на влюбените, каня всички левскари и левскарки да се целуват в залата”, призова треньорът на столичани. 

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ МИНА С ЛЕКОТА ПРЕЗ АЛБАНЦИ В БАЛКАНСКАТА ЛИГА