Днес слушахме внимателно треньорите. Проведохме доста разговори. Видяхме си грешките и с този успех надигнахме глави след двете поредни загуби. Това все пак е спорт и невинаги нещата се получат както ние искаме. Може би сработката все още ни липсва”, заяви пред БНТ капитанът на Левски Лукойл Алекс Симеонов след мача с Тирана.

Атмосферата в отбора е прекрасна. Разбираме се добре. Работим здраво и се опитваме да се нагодим, да се опознаем за малкото време, което имаме. Да, загубите са неприятни, но все пак това е част от спорта. Дори отбори като Фенербахче губят с голяма разлика. На всеки се случва. Ние даваме максимума от себе си и се надявам, че ни очаква едно по-светло бъдеще”, допълни крилото на столичани.

В момента не се чувствам на 100%. Старая се и всеки ден тренирам допълнително, за да си върна формата, в която бях. Неприятна инфекция, а преди това бях и болен. Мисля, че имам време да компенсирам до Купата. Надявам да сме здрави до мача с Балкан, Христо Николов да се оправи, Станимир Маринов да се възстанови напълно и в мача да се представим както трябва. Надявам се на пълна зала и да компенсираме това, което феновете ни видяха в събота. Да ги върнем в залата. Днес тя беше празна, а това не е хубаво за спорта”, убеден е Алекс Симеонов. 

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ МИНА С ЛЕКОТА ПРЕЗ АЛБАНЦИ В БАЛКАНСКАТА ЛИГА