Когато става въпрос за оранжевата топка, победите често идват, ако разполагаш с наистина добър стрелец от далечно разстояние. В България също си имаме такива, а тези им умения привличат вниманието на феновете.

2017 г. отново не бе изключение от това правило, а почитатели на баскетбола решиха да подарят приза за Най-любим играч на крилото на Спартак Плевен – Константин Коев, който се слави с убийствен мерник зад дъгата. Той е поредният гост на BBALL.BG в “Гласът на победителите”.

С какво най-вече свързва Варна, какво иска да продължи да прави в бъдеще и с какво специално послание се обърна към хората, които го подкрепиха, разберете сега от самия него:

1. Най-щастливият ви миг през 2017 г…

- Може би най-щастливия миг за мен беше участието ми в Мача на звездите във Варна и спечелването на конкурса за стрелба от тройката. Участието ми във формата беше една малка сбъдната мечта за мен.

2. А най-трудният ви момент…

- Не мога да се сетя за някакви сериозни трудности, което е радостно.

3. За какво ви стигна времето през 2017 г. и за какво не ви стигна?

- Времето не ми стигна за някои неща в личен план, както и да бъда повече време със семейството и близките ми хора.

4. Какво успяхте и не успяхте да подобритe или развиете?

- Не мога да преценя в кое съм се подобрил, може би хората отстрани трябва да го кажат. Мисля, че развитието е постоянен процес в някои моменти по-бавно се случва, в някои – по-бързо. Просто се надявам да не спирам да се уча и да се развивам.

5. Какво искате да направите през 2018 г., за да е по-успешна от предишната?

- Искам да направя някои неща лично за себе си, които съм започнал и все не съм успявал да ги довърша.

6. Какво бихте казали на феновете, които ви избраха за техен любимец?

- Искам да благодаря на всички фенове, които са гласували за мен! Без тях всички наши усилия - труд на треньори и играчи биха били до голяма степен безсмислени. Да са живи и здрави, и да имат много поводи за радост с любимия отбор и любимите играчи.

7. За какво си мечтаете през 2018 г.?

- Пожелавам си да съм здрав, семейството и близките ми също. И да ми се случат нови и хубави неща.