Няма да се оправдаваме с високия процент стрелба на съперника. Имаше ключови ситуации, особено през първото полувреме. При тази добра игра на Рилски спортист обаче, ние каквото и противодействие да бяхме опитали, може би единствено нямаше да загубим с такъв резултат”, заяви пред БНТ треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов след загубата на тима си от Рилски спортист в Балканската лига със 77:109.

Решението Станимир Маринов да не играе днес е мое. Oще в Самоков решихме, че ще почива, защото е болен. Искаме в тези четири дни да го възстановим, защото ни предстои важен мач срещу Балкан. Шокът е много голям. Това са опитни играчи и аз гарантирам, че в събота ще изглеждаме по друг начин. Трябва да поздравим Рилски за отборната игра”, допълни наставникът на столичани.

Имаше няколко ключови ситуации, в които можеше да закачим. Едната бе при 39:32, но последва грешка на Асен и след това при 55:43 получаваме три тройки поред. Това ни парализира тотално и не изглеждахме като отбор. Моя е преценката за Гларуса и той не е на 100% възстановен. Поемам изцяло вината върху себе си за това той да не играе. Смятам, че и двамата ще играят в събота”, каза още Папазов.

Играчите са много отговорни. Утре няма да почиваме и ще работим, защото днес не се изморихме толкова много. Изненадан съм от доста пасивното поведение на чуждестранните играчи, но това е мой ангажимент. Аз нося отговорността изцяло за това кой как играе. Губим мач, който не сме заслужавали нито за миг да спечелим. Не по достоен начин”, сподели Тити.

Президентът и спонсора бяха тук и те най-вероятно не са останали доволни. Не знам дали ще има санкции. Знам само, че преди четири дни спечелихме с характер, но днес Рилски тотално ни надигра. Убеден съм, че дори Лукойл не е губил с 32 точки в европейските турнири. Трябва да извадим максимален капитал от този двубой. Нямаме една причина за самочувствие. Трудно е, но имаме мач, който определя по-лесния път до края на сезона”, коментира треньорът на Левски Лукойл. 

РИЛСКИ СИ ВЪРНА НА ЛЕВСКИ С ПАРАД НА ТРОЙКИТЕ