"Не мога да коментирам Левски. Мога да коментирам нашия отбор. Много силно първо полувреме. Липсата на ротация, особено на външните състезатели, доведе до лоши решения, умора. Някои от играчите се наложи да играят по 35-36 минути, което в съвременния баскетбол е невъзможно. Ниска резултатност през третата и четвъртата част. Спадна ни много успеваемостта. Опитахме се, но не се получи", каза треньорът на Черно море Тича Дарин Великов за срещата срещу Левски Лукойл от турнира за Купата на България.

"Черно море няма от какво да се срамува от този мач. Момчетата направиха това, което зависи от тях. Ще се постараем да имаме пълна зала на реванша, да играем баскетбол. Отдавна заявих, че Левски е фаворит. Надявам се, играта ни да не бъда само 20 минути, както бе в днешния мач. Имаме контузени състезатели. Със селекцията, която имаме, всеки един отсъстващ тежи страшно много. Трябваха ни страшно много и Ники Грозев, и Боцка", продължи той.

"Надявам се да сме в пълен състав следващата седмица. На голям клуб като Левски му трябва и голям спонсор. Не трябва да имаме никакви съмнения", добави Великов.

"Браво на г-н Златев и на Тити Папазов. И на Тошко Стойков. Дано това да помогне и на останалите отбори да си намерят компании като Лукойл, където има една сигурност. Дано повлияе положително на всички", завърши опитният треньор.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ НЕ СБЪРКА СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Източник: Спортал