"Доволен съм. Изискването беше -15. И да са отбелязали 60 точки. Те са вкарали 63, от които 39 първото полувреме. Ние имаме потенциал и състав, в който 12 играчи имат своето присъствие. Рано е още всеки да свикне с тази роля. Не се притеснявам. Смятам, че всеки един играч от Левски Лукойл може да бъде в първите трима на всеки един отбор в България", анализира първата среща за Купата срещу Черно море Тича Тити Папазов.

"Огромния ресурс от играчи ни дава възможност в последната част да печелим с 22:8, а в предишната с 27:16. Събрани са едни от най-класните български играчи, без две-три имена. Разлика от 20 точки е добра. Смятам, че трябва да отидем отговорно във Варна. Най-лесно се играе срещу Лукойл. Аз мога да кажа, защото имам най-голям опит. Най-много мачове имам срещу Лукойл. Или ще победя и ще говоря, или ще философствам колко са скъпи, колко са най-добрите и така нататък", каза още той по адрес на днешния мач.

"Имаме категорична цел, поставена от спонсора - да станем шампиони. Моето категорично желание е да вземем и другите две купи. Един отбор израства само тогава, когато има високи цели. Искам да припомня на злобата и завистта, която цари в българския баскетбол, че и миналата година този отбор беше Левски 2014 и беше девети и никой не се сещаше за него", категоричен бе той.

"Аз съм щастлив, че днес е роден един от най-великите български баскетболисти, Георги Глушков, който категорично знае истината. Официално пред него г-жа Боянова заяви, че се оттегля, за да бъде спасен баскетбола, след което се скри, не подаде заявка за участие в първенството и ние бяхме принудени или да няма баскетбол, или да регистрираме нов клуб. Да не ме сравняват с разни отбори от окръга и малки тимчета от околията", не спря дотук Тити.

"Продължавайте да ме плюете, продължавайте да ми завиждате на мен и на отбора, продължавайте да търсите кусури, това допълнително ни дава енергия", развихри се Папазов.

"Във всеки един миг, в който публиката е по-малко, ще търся вината в мен и в отбора. Казах го. Клиентът в казиното е Господ. Запалянкото в залата е Господ. Ние много разчитаме на тях. В тях е големият резерв на Левски", завърши треньорът.

ЛЕВСКИ ЛУКОЙЛ НЕ СБЪРКА СРЕЩУ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Източник: Спортал