Скъпи приятели, Коледа носи най-скъпите моменти през годината…

Времето, в което сме около празничната трапеза с най-близките си и скъпи хора и заедно поглеждаме назад, за да надникнем в изминалите 12 месеца, да претеглим постигнатото и да продължим напред с поуките от него… винаги ЗАЕДНО.

В баскетболното семейство, отново сме заедно и тази година, ще надзърнем в най-съкровените моменти на най-добрите български състезатели и състезателки, за да разкрием най-хубавата им Коледа, техните върхове и надежди.

BBALL.BG навести и Унгария, за да Ви разкрие празничните приготовления на семейство Лилови. Как щерката на гарда на Дебрецен Иван Лилов – Виктория се отдава на правенето на сладки, научете сега в “КОЛЕДАТА НА:…”.

На Бъдни вечер и Рождество сме в Дебрецен”, разказват ни Иван и неговата половинка Йоана, тъй като в Унгария имат тренировки и по празниците, “този сезон пътуваме често, за да се събираме семейството и затова Коледата ни е по-вълшебна от всяка друга до сега, по-очаквана и по-мечтана.

За празниците се подготвяхме всеки ден по малко - подаръци, украса, дъх на канела и джинджифилови сладки. По традиция Бъдни вечер бе с постни гозби и питка, а на Рождество дядо Коледа ни зарадва с подаръци. Приключение бяха Коледните фуатки (сладки), защото Виктория държеше да участва в приготвянето им. Не даваше на никой да пипа формичките и се наложи дълго да обясняваме, защо не се яде вкусното сурово тесто.”

2017-та беше емоционална. Иван завърши най-успешния си сезон и ние бяхме до него. Лятото пътувахме и намерихме време за всичко, което бяхме запланували. Есента дойде с добри възможности и за двама ни поотделно и решихме да не ги изпускаме. Трудно е, когато сме разделени и всеки воюва сам на отделен фронт, но и удовлетворението от победите е по-голямо, а и времето прекарано заедно - несъмнено по-ценено.”

Eто и какво ви пожелават семейство Лилови от Дебрецен: