Скъпи приятели, Коледа носи най-скъпите моменти през годината…

Времето, в което сме около празничната трапеза с най-близките си и скъпи хора и заедно поглеждаме назад, за да надникнем в изминалите 12 месеца, да претеглим постигнатото и да продължим напред с поуките от него… винаги ЗАЕДНО.

В баскетболното семейство, отново сме заедно и тази година, ще надзърнем в най-съкровените моменти на най-добрите български състезатели и състезателки, за да разкрием най-хубавата им Коледа, техните върхове и надежди.

Още една история от коледния скрин вадим от BBALL.BG чрез “КОЛЕДАТА НА:…” на националката и крило на Монтана 2003 Христина Иванова.

По Коледа стават чудеса! Аз вярвам в това, тъй като за мен най-голямото чудо, което ми се случва всяка година е да бъда със семейството си и най-близките ми хора вкъщи на най-светлият празник.

В моето семейство никога не е скучно на Коледа, защото винаги се събираме много хора, а всички те са забавни и големи купонджии. Историята, за която реших да ви разкажа се случи преди около 3-4 години.

Бяхме се събрали на празничната трапеза, когато на вратата се позвъни. Най-малкият ми братовчед - Жорко беше замръзнал на мястото си, защото знаеше кого очакват всички. Беше Дядо Коледа. Жорко си изпя песничката, а щедрият старец раздаде подаръци на всички и беше време да си тръгва. Жорко обаче беше много притеснен,че Дядо Коледа е много изморен, затова се обърна директно към него с думите:

- Дядо Коледа защо не останеш да пийнеш по една ракийка с нас?

Всички в стаята, включително и Дядо Коледа избухнаха в смях, а Жорко беше толкова сериозен, колкото никога до сега. И все пак старецът нямаше как да му откаже и остана още малко при нас.

Надявам се всички семейства да прекарат едни много щастливи и незабравими Коледни празници с хората, които обичат! Бъдете живи и здрави и не забравяйте, че винаги можем да бъдем по-добри хора, а не само по празниците. Весела Коледа!