Скъпи приятели, Коледа носи най-скъпите моменти през годината…

Времето, в което сме около празничната трапеза с най-близките си и скъпи хора и заедно поглеждаме назад, за да надникнем в изминалите 12 месеца, да претеглим постигнатото и да продължим напред с поуките от него… винаги ЗАЕДНО.

В баскетболното семейство, отново сме заедно и тази година, ще надзърнем в най-съкровените моменти на най-добрите български състезатели и състезателки, за да разкрием най-хубавата им Коледа, техните върхове и надежди.

BBALL.BG няма спиране и привиква още някой да се включи в новата ни рубрика “КОЛЕДАТА НА: …”, а той е гардът на Ямбол – Стойо Чолаков, който освен на паркета, от известно време се вихри и на треньорското поприще:

Колкото и клиширано да звучи винаги свързвам коледните празници с домашния уют. Като се замисля, да седнеш на една маса с най-обичаните от теб хора, било то и за няколко часа си е истинско коледно чудо. Самата атмосфера и миризмата на гозбите на мама, (знаете, че спортистите обичаме да си похапваме, особено по празниците), те карат да загърбиш проблемите си и да се почувстваш истински жив.

Това е Коледа за мен, такава е от както се помня. Май забравих да спомена и подаръците под елхата, които карат и най-възрастният член от семейството да стане пак дете.

Накрая искам да поздравя всички фенове на играта с оранжевата топка - бъдете здрави, обичайте се, не позволявайте напрегнатото ви ежедневие да влияе на мислите и емоциите ви.

Правете добро и то ще ви се върне, защото както са казали хората "Няма невъзнаграден труд или добро!"