С много танци, награди и отлично настроение премина коледния купон на Академик Бултекс 99. Над 100 състезатели, деца от школата, родители, треньори и ръководители напълниха ресторант “Kitchen”, за да отбележат подобаващо края на една изключително успешна година за баскетболния клуб. Спортният директор Тина Димитрова перфектно влезе в ролята на водеща и окупира микрофона от началото до края на тържеството. Тя благодари на всеотдайния президент Васил Врачев, на всички треньори, състезатели, деца и родители и им пожела да продължават да работят за каузата на Академик Бултекс 99 със същата страст, както досега, разказват от клуба.

Най-голям интерес предизвика томболата, на която бяха раздадени много награди. Сред печелившите бе и старши-треньорът на мъжкия отбор Асен Николов. Той получи 20 кг. самоковски картофи лично от капитана на тима Станислав Ваклинов, който е родом от рилския град. Три от наградите бяха осигурени от студио за красота "Феникс", туристическа агенция "Атика Холидейз" подари ваучер за 50 лв., имаше дарове и от фабриката за хранителни продукти "Белла", както и от фирмата за спортна екипировка "Мейс". Не липсваха и много други персонални награди.

Всички се снимаха с огромната коледна торта, след което бе ред на дансинга. Американците Айзея Юмипиг и Шакир Смит демонстрираха завидни танцови умения, а сънародникът им Мануел Джонсън показа, че е научил стъпките на традиционното българско хоро. Бяха раздадени и новите календари на отбора, на които баскетболистите от представителния тим раздадоха автографи на децата от школата.