Баскетболистката Гергана Брънзова коментира в “Часът на Милен Цветков” по NOVA как се е преборила с болестта множествена склероза. Във втората си книга тя разказва как е постигнала това чудо.

ГЕРГАНА БРЪНЗОВА ПРЕДСТАВЯ НОВАТА СИ КНИГА В РОДНИЯ БУРГАС

Аз приех всичко като една голяма въпросителна, без да знам отговора, просто с леко твърдоглавие. Оставих се на сърцето си и сметнах, че това е моята пътека. Приех факта, че имах дисбаланс в тялото и потърсих разрешение за това, но не външно, а вътрешно и аз го разбрах”, коментира Гергана Брънзова.

Това не е борба. Няма да се боря, защото не знаех с кого се боря. Просто приех, че това не е заболяване. При мен започна от зрението, изтръпване на краката, не можех да тичам, да ходя, бях на легло. Приех, че ще слушам какво ми идва отвътре. Послушах сърцето си”, разказва първата българка, докоснала се до WNBA. 

Започнах да се храня без глутен, без зърнени храни, без захар. Почувствах, че ми е леко. Аз можех да тичам, с подходящия хранителен режим. Разграничавах храните, чрез начина на мислене, чрез движението и храненето се получи”, споделя още Гергана Брънзова.

Вижте сами:

Източник: Гонг