Задавали ли сте си въпроса как изглежда живота в България на един американец, който играе баскетбол?! Ако и Вие искате да знаете като нас, тогава със сигурност ще Ви бъде интересно да разберете, как един янки вижда нещата у нас, докато носи екипа на Спартак Плевен.

Едно от новите попълнения в селекцията на Александър Дяковски през този сезон Седрик Боуен се е заел с поредица от клипове в youtube, наречена "Ballin' Across The Pond", в която споделя всичко, което му е интересно в Плевен. В последния й епизод, 198-сантиметровото крило, което е родом от Мариета, щата Джорджия, представя част от съотборниците си в Спартак.

Вижте сами:

Седрик Боуен пристигна в Града под Панорамата през септември. Бивш възпитаник на университета Чарлстън. Предишният сезон той бе част от исландския Хаукър, а преди това и от КР Рейкявик и от черногорския СЦ Подгорица. На сметката си крилото има титлата от конференцията Big South в NCAA през 2013 г. Негов братовчед е бившият играч на Вашингтон Уизърдс в НБА, шампион и носител на Купата на Гърция с Панатинайкос от миналия сезон Крис Сингълтън. 

А ако не сте виждали все още как Седрик Боуен забива, сега е моментът: