Националният отбор на Финландия се опитва да свикне по-бързо с обстановката в България преди утрешната световна квалификация срещу “лъвовете”. Двубоят между двата отбора ще се проведе от 19.00 ч. в “Арена Ботевград”, а цените на билетите са 5 лв.

БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА СЕ РАЗМИНЕ С КОПОНЕН И САЛИН, НО ЧЕХИЯ ЕДВА ЛИ

НАЦИОНАЛИТЕ ЗАСТАВАТ ЗАД КАУЗАТА НА СПЕШЪЛ ОЛИМПИКС

По-рано днес финландците проведоха и своята тренировка в спортното съоръжение, като демонстрираха добро настроение по време на заниманието. Макар че погледите им бяха насочени към игрището, те не изпускаха от поглед и крилото на Барселона Александър Везенков, което се присъедини към представителния ни отбор днес, след като вчера получи разрешение от клубния си отбор.  

ПУСКАТ БИЛЕТИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ – ФИНЛАНДИЯ ПЕТ ЧАСА ПРЕДИ НАЧАЛОТО

Полетът ни мина по план. Радваме се, че сме отново заедно в националния отбор. Проведохме добра тренировка. Сега ще се възстановим, ще гледаме видео и ще се готвим за утрешния двубой. Да, в състава има някои млади момчета, но това е баскетболът. И такива неща се случват. Ако правим това, което трябва и се държим заедно, всичко ще се получи. Със сигурност ще ни е трудно срещу България. Играят бърз баскетбол и имат добри гардове, както и добри играчи в подкошието. Трябва да дадем максимума от себе си”, заяви гардът на Финландия Джамар Уилсън, който е преминал през отбори като Нантер, Партизан и Естудиантес.

Вижте го сами: