За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан. След броени месеци той ще стане български свекър, след като наша красавица завъртя главата на големия му син Джефри, отбелязват от sportal.bg.

Преди няколко седмици брюнетката Радина Анева е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър „Иван Вазов“. Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка позирайки пред фонтана, а след това добавили и кадри как се целуват на фона на „Александър Невски”. Кандидат женихът пък обещал някой ден да доведе цялата фамилия Джордан на почивка у нас.

 

 

#fbf България 🇧🇬 pt.iii

Публикация, споделена от Jeffrey M. Jordan (@heirjordan13) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Това може да се случи по-скоро, отколкото баскетболните фенове могат да си представят. Защото поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.

Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг“, разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 г. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски играч, подвизаващ се у нас.

 

 

#fbf Bulgaria 🇧🇬🐹❤️🙌🏾

Публикация, споделена от Jeffrey M. Jordan (@heirjordan13) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

След като се разделят, тя заминава окончателно за САЩ, където започва живота си отначало, разказва самата тя. Само за година Радина се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета от „Туенти Сенчъри Фокс“.

Това е пореден удар за Радина, която вече била във връзка с Джефри, който се отказва от баскетбола през 2012 г. по “лични причини”. Година по-късно, само две седмици преди рождения си ден, става част от компанията „Найк“, където е мениджър на сектор.

 

 

BG pt.ii 🇧🇬 #fbf

Публикация, споделена от Jeffrey M. Jordan (@heirjordan13) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Сега, отново седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която буквално му влязла под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват 

Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й приятели.

Автор: Спортал