Какво се случи: Хюстън спечели за шести пореден път в НБА през 2017/2018. При визитата си в Индианаполис “ракетите” се наложиха над Индиана със 118:95, което пък бе победа №11 за тях в лигата.

Най-добри: Джеймс Хардън дърпаше умело конците в срещата за Хюстън и приключи с 26 точки и рекордните за себе си през сезона 15 асистенции, които гарнира с 5 борби и 2 открадната топки.

Ерик Гордън го допълни с 21 при завръщането си в родния град. Клинт Капела също стигна до дабъл-дабъл – 20 точки и 17 борби.

Виктор Оладипо бе най-резултатен за Индиана с 28 точки. Синът на легендата на Литва Арвидас СабонисДомантас остана със 17 и 5 борби.

Повратна точка: Преди почивката Рокетс направиха серия от 11-0 и постепенно натрупаха солиден аванс, преодолявайки първоначалното 24:9, с което “пешеходците” стартираха.

И още: Джеймс Хардън определено започна силно сезона в НБА, след като може да се похвали с най-малко по 20 точки и 7 асистенции в първите 14 мача на Рокетс, който приключи с дабъл-дабъл 7 пъти, а на два пъти направи и трипъл-дабъл.

Какво предстои: На 14 ноември Хюстън приема Торонто, а ден по-късно Индиана гостува на Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ИНДИАНА – ХЮСТЪН