"Започнахме този мач абсолютно безобразно. В първите 15 минути от него не показахме нищо от това, което исках да видя и което си бяхме поставили като задача", заяви след победата над Спартак със 105:78 треньорът на Лукойл Академик Шарон Друкер, Той бе доволен от победата, но не и от играта на своя отбор.

"Постепенно нещата влязоха в нашия желан ритъм. Положихме много повече старание, вложихме много повече желание и заиграхме с много по-голяма агресия. След първоначалното отпускане успяхме да се стегнем и да завършим мача по подобаващ за нас начин", допълни израелецът, който вече мисли за тежкото домакинство, което предстои на шампионите в сряда на турския Истанбул за ФИБА Къп.
 
"Дъстин Уеър пристигна в България в петък вечерта. Той проведе само една тренировка заедно с нас и трябва да му дадем време, за да опознае останалите момчета от отбора, да свикне с тях и да привикне към схемата ни на игра, както и да научи комбинациите, които използвахме. Дадох му време и днес срещу Спартак и искрено се надявам, че той ще ни помогне в оставащите две срещи от групата срещу турския и румънския тим", каза още Друкер.