Йордан Минчев се завърна в игра след пауза от почти седмица заради разтегнат мускул. Българинът обаче не успя да помогне на МЗТ Скопие да победи Мега Лекс в Адриатическата лига при домакинството си в 7 кръг от турнира. Краен резултат: 92:76 в полза на сръбския тим.

203-сантиметровото крило се включи от пейката за селекцията на Александър Тодоров, като остана в игра 22 минути. Националът се отчете с 6 точки, 2 борби и 3 откраднати топки, като бе 1/2 при стрелбата си от средно разстояние, 1/3 за три точки и 1/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Силна първа четвърт изстреля гостите напред с 32:14. В оставащото време до финалната сирена МЗТ Скопие и Йордан Минчев опитаха всичко, но не успяха да опазят бившият играч на Цървена Звезда Никола Ребич, приключил срещата с 22 точки.

Македонският първенец има в актива си 2 победи и 5 загуби в Адриатическата лига, което му отрежда последното 12-то място в класирането. На 12 ноември МЗТ Скопие на Йордан Минчев гостува на един от бившите отбори на Христо Николов – Олимпия Любляна.

СТАТИСТИКА ОТ МЗТ СКОПИЕ – МЕГА ЛЕКС